La devoció del sospitós X - Keigo Higashino

La devoció del sospitós X

By Keigo Higashino

  • Release Date: 2014-04-24
  • Genre: Horror
  • Size: 1.35 MB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] la-devoci-del-sospit-s-x.pdf 48,231 KB/Sec
Mirror [#2] la-devoci-del-sospit-s-x.pdf 37,975 KB/Sec
Mirror [#3] la-devoci-del-sospit-s-x.pdf 40,610 KB/Sec

Description

La millor novel·la, ha venut més de dos milions d'exemplars al Japó.

«Un impressionant thriller sobre una devoció humana. Un autèntic best seller al Japó.» Publishers Weekly

Yasuko Hanaoka, mare soltera i divorciada, pensava que per fi s'havia lliurat del seu ex marit. Però quan aquest apareix un dia davant de la seva porta, en un complex d'apartaments a Tòquio, l'escena es complica i l'ex marit acaba mort a casa. Mare i filla l'han estrangulat.

De sobte, Ishigami, l'enigmàtic veí de la porta del costat, s'ofereix a ajudar-les a desfer-se del cadàver i buscar la coartada perfecta. Yasuko, desesperada, accepta sense més. Quan finalment el cos apareix i és identificat, Yasuko es converteix en sospitosa.

Però el detectiu Kusanagi, malgrat no trobar incongruències a la coartada de Yasuko, sap que hi ha alguna cosa estranya. Així que decideix consultar al doctor Yukawa, un físic de la Universitat de Tòquio que col·labora amb la policia.

Aquest, conegut com a Professor Galileu, va estudiar en el passat amb Ishigami, l'enigmàtic veí de la sospitosa. Al retrobar-lo de nou, el Professor Galileu intueix que Ishigami té alguna cosa a veure amb l'assassinat... I el que aflora dóna un gir inoblidabl e a aquesta fascinant història.

keyboard_arrow_up